:: INDEX
:: ESITTELY
:: KOIRAT
:: KISSAT
:: KASVATIT
:: PENTUJA
:: UUTISIA
:: LINKIT


:: Uutisia 2003 :: Uutisia 2004 :: Uutisia 2005 :: Uutisia 2006 :: Uutisia 2007 :: Uutisia 2008 :: Uutisia 2009 ::
:: Uutisia 2010 :: Uutisia 2011 :: Uutisia 2012 :: Uutisia 2013 :: Uutisia 2014 :: Uutisia 2015:: Uutisia 2016 ::
:: Uutisia 2017 :: Uutisia 2018 ::7.4.2018
Meidän ihana Vilma viettää tänään syntymäpäivää! :) Vilma täyttää (jo) kaksi vuotta! Voi hurjaa! Onnea Vilma! :)


Vilma nauttii aurinkoisesta syntymäpäivästään! On vielä hanget korkeat nietokset...30.3.2018
Vilmalla alkoi vihdoin ja viimein juoksut. Tuollainen 8 kk väliä viime juoksuista on ihan sopiva väli. :) Niilalla oli aikoinaan juoksut 4 kk:n välein, se ei ollut kiva.


Ansaa ei hirveesti kiinnosta noi langat... Vilma kyllä kiinnostaa Ansankin puolesta... :D

24.2.2018
Haukkuvaarassa oli jälleen pop up-tunteja, tällä kertaa osallistuimme Vilman kanssa näyttelykoulutus-tunneille, parille sellaiselle. Ajattelin, josko saisin vinkkejä Vilman kanssa esiintymiseen, koska se on arka. Ja sainhan vinkkejä kiitettävästi! Kannatti siis lähteä! :)

19.2.2018
Tänään oli Keuruun Seudun Kennelkerhon vuosikokous, jossa jälleen palkittiin vuoden koirakot. Ja yllättäen Vilma voitti Vuoden Tokokoira-kiertopokaalin, sillä ainolla alokas luokan tulokseellaan! :D Jostain syystä ei ollut muita osallistujia, mutta ei kerrota kellekään. :D Voitto mikä voitto! :)


Vilma ja Vilman palkinto! :)

15.2.2018
Vilma pääsi tänään hierojalle, Mari Kolkkalan taitavaan käsittelyyn. Jumeja Vilmalla oli paikkapaikoin, mutta Mari sai ne hyvin hierottua. Vilman jälkeen oli Remun vuoro saada laseria jalkaan. Hyvin Remu taas rauhoittui hoitoon. :)

27.1.2018
Tänään tutustuimme doboilun ihmeelliseen maailmaan. Haukkuvaarassa oli pop up-tunteja, ja minäpä ilmoitin itseni ja Vilman tietty dobo-tunnille. Eli dobo on koirien jumppapallolla jumppaamista tai tasapainotyynyllä tasapainoilua. Kerran aikaisemmin tokovalkassa saimme kokeilla dobo-pallolla temppuilua, ja Vilmahan tykkäsi kovasti. Joten nyt kun saimme kunnolla kokeilla, olihan se kivaa, ja rankkaa. Myös me omistajat jouduimme jumppaamaan. :D

Doboilu ei kestänyt kuin sen tunnin (oli heti aamusta), joten sitten kotiin vaatteita vaihtamaan ja meidän kennelkerhon ulkoilupäivään vielä suuntasimme Vilman kanssa. Mukana oli mukavasti porukkaa, ensin kävimme lenkillä, kaikki koirat olivat irti ja kylläpä ne juoksivat. Lenkin jälkeen paistoimme makkaraa, Vilmakin sai osansa. ;) Kun tuolta vihdoin kotiin pääsimme, oli Vilma kyllä tosi väsy. :) Mutta mukava päivä oli! :)

20.1.2018
Kävimme Vilman kanssa Eläinklinikka Tähdessä antamassa Vilmalta hieman verta Hannes Lohen tutkimuksiin. Hyvin meni reissu. Samalla käväisimme Sarilla, jonne tuli Sarin pari muutakin kasvattia.

1.1.2018
Kaikkea Hyvää Uudelle Vuodelle! :)

Viime vuonna oikeastaan vain treenattiin kaikkea. Vilman kanssa. Tokoa, rally-tokoa, agilityakin pääsimme harjoittelemaan. Myös sosiaalisissa harjoituksissa olemme menneet eteenpäin, kiitos Oonan, koirakouluttajamme sekä tokovalmentajamme, yksityistuntien. Vielä on Vilmalla kovasti harjoiteltavaa, mutta eteenpäin mennään koko ajan! Sen takia ovat nuo näyttelyt jääneet Vilmalta nyt pois, mutta ehkä kesällä...

Mutta itsellenikin tuli vähän yllätyksenä Vilman kanssa toko-uramme korkkaus viime vuoden Tapaninpäivänä! :D Se sujui todella mallikkaasti, vaikka meikäläinen jännitti kaikkea, mitä Vilma voisi jännittää. Tosin molempien jännitys oli ihan turhaa! :D I-tulos napsahti kirkkaasti!

Vilma kävi viime vuonna myös hierojalla useaan otteeseen selän jumien takia, kiitos siitä Marille ja Päiville! Myös terveyskuvaukset suoritettiin, ja erittäin hyvät on Vilman luustot! :) Ja nappasihan Vilma voiton Keuruun Seudun Kennelkerhon Vuoden Pentu-kisassa toissa vuoden näyttely-tulosten perusteella!

Remu voi todella mainiosti! Jo yhden kerran laserhoito takajalalle auttoi, joten sitä hoitoa jatkamme. Hyvin Remu vielä vetää Vilman perässä, yllättävän hyvin! :D

Ansakin porskuttaa vielä hyvin! :) Ei ole vaivoja lainkaan.

Viime vuoteen mahtui myös paljon murheita. Rakas, kallis siamilais-kissani Oona, oikea määräilijä, lähti vuosi sitten tammikuussa sateenkaaren toiselle puolelle, erittäin korkeassa iässä (17 vuotta). Ikävä on vieläkin suuri. Ja kultaakin kalliimpi, rakas Niilani, se minun oikea käteni, oli pakko tehdä se raskain päätös ikinä. Niila lähti Millan ja Venlan seuraan sateenkaarisillalle lähes 13 vuoden iässä... Kyyneleet valuvat vieläkin tätä kirjoittaessani. Jouluna sytytimme tuplasti enemmän kynttilöitä karvaisten kaveriemme haudoille.

Kasvateistani Kito on jälleen loistanut! Upeasti Kito pärjäsi ulkomaan turneella näyttelyissä niin keväällä kuin syksyllä napaten kaiken minkä irti sai! Onnea onnea onnea!!!

Myös Niilan ekasta pentueesta ainoa tyttö-pentu, Giira kävi kesällä pitkästä aikaa näyttely-kehässä pyörähtämässä, ekaa kertaa veteraani-kehässä! Ja nappasivat voiton! Onnea todella paljon!


Kaikkein parasta, hauskinta ja rakkainta aamukahviseuraa kesällä 2017! :) <3
Vilma, Remu ja R.I.P. Niila

| sivujen copyright & päivitykset: Riikka Saikkonen | ulkoasu: Annikki Peltola | kuvien kopiointi kielletty |