:: INDEX
:: ESITTELY
:: KOIRAT
:: KISSAT
:: KASVATIT
:: PENTUJA
:: UUTISIA
:: LINKIT


:: Uutisia 2003 :: Uutisia 2004 :: Uutisia 2005 :: Uutisia 2006 :: Uutisia 2007 :: Uutisia 2008 :: Uutisia 2009 ::
:: Uutisia 2010 :: Uutisia 2011 :: Uutisia 2012 :: Uutisia 2013 :: Uutisia 2014 :: Uutisia 2015:: Uutisia 2016 ::
:: Uutisia 2017 :: Uutisia 2018 :: Uutisia 2019 ::1.1.2019
Oikein Mukavaa Uutta Vuotta! :)

No vuonna 2018 Vilman kanssa tehtiin kaikkea, mitä pystyttiin. Etenkin tokoa, ja kesällä meidät sai koukkuun laji peltojälki. Agilitya treenattiin alkuvuodesta ja loppuvuodesta vain hallissa, rally-toko taisi vähän jäädä. Joitain muitakin pieniä juttuja kävimme kokeilemassa, hauskaa oli aina!

Tokokokeissa kävimme nappaamassa sen TK1-tittelin kesän korvalla, sekä kerkesimme jo loppuvuodesta kisata yhdessä tokon avo-luokassakin. Harjoitukset ja kisailut jatkuu tänä vuonna.

Pitkään ja hartaasti odotetut näyttely-kehätkin saimme valloitettua vihdoin keväällä 2018! Voi sitä riemua ja iloa!!! Ja kun se meni vielä niin nappiin kuin olla ja voi! Ja oman kylän näyttelyssä vieläpä! Kyllä sitä kevättä jaksaa muistella lämmöllä ja sillä ilolla! Kiitos vielä meitä auttaneille (Oona sekä tietty Sari), tsemppareita unohtamatta, "toimistotädit"!! :D

Vilmaa käytin säännöllisesti hierojalla, sekä faskia-käsittelyssä. Ei tullut turhia jumeja. Viime alkutalvesta Vilma kävi myös näyttämässä kauniita silmiään tohtorilla, joka totesi niiden olevan terveet. Muita terveystuloksia ei Vilmalla ollutkaan. Paitsi Hannes Lohen aineenvaihdunta-tutkimuksen tulokset sain kuin sainkin (olivat menneet Sarin sähköpostiin), ja ne oli ok.

Remu voi ihan hyvin. Jotain jalan kipuilua on välillä ollut, mutta ei suurempaa. Vilman perässä jaksaa vielä.

Ansakin sai kaverin, kun ykskaks Armi muutti meille. Armi on kyllä ollut kissa, jota olen Oonan poismenon jälkeen ehkä vähän kaivannutkin. Siamilainen isolla Ässällä. Niin kiero ja vilkas.

Kasvateistani Kito se vain on niin kaunis, vaikka jo veteraanisarjassa porskuttaa! Loppukesästä Viron Veteraani Muotovalio ja messarissa loppuvuodesta PN3! Onnea ihan hurjan paljon!

Giira on niinikään kaunis veteraani. Turussa alkuvuodesta 2018 ERI 3 ja Jyväskylässä loppuvuodesta ROP-VET! Hienoa, onnea!

Valitettavasti Pyryn omistajan elämäntilanne on muuttunut sen verran, että Pyry-poika etsiskelee nyt hyvää loppuelämän kotia. Pyryhän on kastroitu ja elelee Jyväskylässä. Pyryn kanssa on harrasteltu kaikenlaista ja Pyryltä löytyy moottoria joka lähtöön! Jos kiinnostaa, ota rohkeasti minuun yhteyttä! Pyry KoiraNetissä.

Syksyllä tapahtui jotain odottamatonta, kun suruviesti lokakuun 4. päivän aamuna aikaisin saapui puhelimeeni. Kaikista rakkain ihminen, todella tärkeä bordercollie-kasvattaja, Vilman toinen omistaja, Sari Solanti nukkui pois. Kesällä vielä naurettiin ja itkettiin, vaikka Sari paljon sairaalassa olikin. Kävin häntä etenkin heinäkuussa katsomassa lähes joka päivä ennen töihin menoa tai töiden jälkeen. Olin huolissani. Mutta tällaista syksyä en osannut aavistaakaan... Edelleen tulee itku, kun Saria ajattelen. Vieläkään en usko, että hän on poissa. Ajatuksiin tulee vähän väliä, että mennään Vilman kanssa Sarille. Sari jo niin odotti Vilmaa perjantaisin luokseen. Tämä on kamalaa... Jouluna laitoin jälleen yhden kynttilän lisää palamaan, Keuruun hautausmaan muualle haudattujen muistomerkille. Se oli niin loputonta. Kiitos Sari kauniista muistoista ja sanoista ja teoista!
Kiitos Ystävät, että olette olleet surussani mukana.


Lokakuun alun illat, niin kauniita...

| sivujen copyright & päivitykset: Riikka Saikkonen | ulkoasu: Annikki Peltola | kuvien kopiointi kielletty |