:: INDEX
:: ESITTELY
:: KOIRAT
:: KISSAT
:: KASVATIT
:: PENTUJA
:: UUTISIA
:: LINKIT

bordercollie, uros
mustavalkoinen
FI MVA
Pikkupaimenen Breaking Waves
"Koda"
5.7.2004-13.6.2016

om. Susanna Husso, Iisalmi
kasv. Sari Solanti, Palokka:: Koda on isänä Niilan toisessa pentueessa2010


Tietoja Kodasta:

-    syntynyt 5.7.2004, kuuden pennun pentueeseen (5 u + 1 n)

-    lonkat terveet B-B (tutkittu 2/2006)

-    kyynärpäät terveet 0-0 (tutkittu 2/2006)

-    silmät terveet, tutkittu pentuna ja aikuisena, CEA terve vanhempien/isovanhempien tulosten perusteella, gonioskopiatutkimuksessa todettu terveeksi

-    geenitestattu terveeksi TNS ja CL osalta

-    luonnetestitulos on +159, ++ laukauskokematon

Koda ja Susanna harrastavat tokoa, agilityn alkeita sekä pk-jälkeä ja hakua. Hakumetsässä Koda on äärettömän nopea ja innokas, eivätkä muutkaan lajit ole jääneet Kodan innostuessa varjoon. Koda tykkää tehdä aivan kaikkea. Koda on myös päässyt lampaille nuorena poikana ja oli heti kiinnostunut lampaista. Kodalla oli selvästi viettiä lampaille.

Koda on tasapainoinen, isohko uros. Korvat ovat erinomaiset, pää komea ja ilmeikäs, silmät kauniit ja tummat sekä purenta normaali. Koda on erittäin vahva uros. Kulmaukset ovat hyvät ja askel hyvä sekä maata voittava. Hännän kanto on rodulle tyypillinen. Kodan säkä on n. 52 cm ja paino n. 20 kg.

Koda on todella energinen, miellyttämishaluinen ja hyvin koulutettava koira. Kapasiteettia löytyisi vaikka mihin. Koda on aina kuulunut laumaan ja ollut se toinen koira Toton ollessa johtaja. Koda on erittäin iloinen ja avoin vieraita ihmisiä kohtaan, sekä sosiaalinen toisia koiria kohtaan.

| sivujen copyright & päivitykset: Riikka Saikkonen | ulkoasu: Annikki Peltola | kuvien kopiointi kielletty |